ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Fischer TiP Farm Box XL

Fischer TiP Farm Box XL

Дизајнирај сопствена фарма и направи ги сите животни на фармата! Креирај фарма и наполни ја со кра..

1.299,00 ден. Цена без ДДВ18%: 1.101,00 ден.

Fischer Technik Solar Power

Fischer Technik Solar Power

Изворите на обновлива енергија имаат голема улога во нашата иднина. Соларен модул герерира електриче..

3.199,00 ден. Цена без ДДВ18%: 2.711,00 ден.

Fischer TiP 1200

Fischer TiP 1200

Компактна и практична кофичка која содржи околу 1200 TiP’s во повеќе бои. По завршувањето со изработ..

1.119,00 ден. Цена без ДДВ18%: 948,00 ден.

Fischer Technik Eco Energy

Fischer Technik Eco Energy

Како може да биде произведена еколошка електрична енерија? Обновливите енергии ќе бидат нашите најва..

6.699,00 ден. Цена без ДДВ18%: 5.677,00 ден.